Werkwijze

Bij OX Business Services draait alles om u. Dat betekent dat wij in onze activiteiten uw belang centraal stellen. Dat onze adviezen aansluiten op uw specifieke situatie en uw specifieke bedrijfsvraagstukken. Het betekent dat wij maatwerk leveren voor u en uw specifieke situatie.

Eerste contact

In het eerste contact met u stellen wij ons voor en maken wij met u een afspraak voor een volledig vrijblijvende verdere kennismaking.

Kennismaking

Het doel van het kennismakingsgesprek is elkaar beter te leren kennen. Wij horen dan graag meer over uw organisatie, uw situatie en de bedrijfsvraagstukken die u bezig houden. Van onze kant vertellen wij meer over onszelf, wat wij voor u kunnen betekenen en hoe. In dialoog kunnen we dan ingaan op enkele bedrijfsvraagstukken op basis waarvan wij u desgewenst, nog steeds geheel vrijblijvend, een aanbod op maat kunnen doen. Vanzelfsprekend kan dat ook in een vervolggesprek plaatsvinden, bijvoorbeeld wanneer het complexe materie betreft.

Terugkoppeling

Na zorgvuldige analyse van de besproken bedrijfsvraagstukken ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een offerte over de assistentie die wij u kunnen bieden bij het oplossen van de besproken vraagstukken. Aansluitend nemen wij contact met u op om ons aanbod te bespreken.

Uitvoering

Gaat u akkoord met ons aanbod, dan bestaat de volgende stap uit het in overleg met u aanscherpen van de opdracht, het expliciteren van verwachtingen, specificatie van resultaten en planning. Daarmee houdt u de regie en

Afronding

Aan het einde van de opdracht willen wij graag weten hoe u de samenwerking ervaren hebt en waar wij onze service kunnen verbeteren. Uw ervaringen combineren wij met de onze om ons scherp te houden en onze diensten te verbeteren daar waar nodig. Verder helpen wij u met het bepalen en uitzetten van vervolgacties, bijvoorbeeld om geboekte resultaten te borgen in de organisatie of vervolgtrajecten in gang te zetten. Wij hopen u ook daarbij te mogen assisteren.

Undefined